Test

Wat is dit?

hoe we helpen

Onze diensten

E-commerceprocessen verbeteren en digitaliseren: dat is waar we energie van krijgen! Met een duurzame aanpak ontwikkelen we met de low-code technologie van Novulo. Van procesoptimalisatie, het ontwikkelen van de juiste tools tot een passend design voor de eindgebruiker, we zorgen ervoor dat jouw oplossing tot in de puntjes klopt. 

Wij optimaliseren e-commerce processen

Zo doen we dit

Frontend- en backendprocessen lopen niet altijd helemaal lekker. Onze businessanalisten zijn doorgewinterde e-commercespecialisten en weten hun vinger precies op de zere plek te leggen. Soms geen fijn gevoel, maar wel noodzakelijk om tot het onderliggende probleem te komen. Pas wanneer we de huidige werkprocessen in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag met het verbeteren van jullie manier van werken. 

Waar we namelijk naartoe willen, zijn effectieve en efficiënte workflows en een flexibel maar geïntegreerd IT-landschap. Met een wendbare e-business kun je namelijk de concurrent steeds een stap voor zijn. Voor optimale e-commerceprocessen gaan we aan de slag met low-code technologie om nieuwe oplossingen te ontwikkelen, zoals:

 • Een innovatieve personeelsapp;
 • Een modern klantenportal;
 • Slimme workflows voor terugkerende taken;
 • En operationele dashboards voor inzichten in bijvoorbeeld conversie en webshopbezoekers. 


Bouwen van apps voor online retailers

Om bedrijfsprocessen te optimaliseren, is het nodig om met de juiste tools te werken. Onze ervaren developers bouwen graag aan bedrijfskritische applicaties, waarbij je nog wel de ruimte houdt om te blijven innoveren. Ontwikkelen met een low-code platform als Novulo zorgt er namelijk voor dat de software met je mee kan groeien. Uiteraard zijn onze ontwikkelde e-commerce-oplossingen veilig, schaalbaar en volledig geïntegreerd. 

Als we het hebben over bedrijfskritische applicaties en systemen voor de online retail, dan is er vaak sprake van legacy-software. Bij het vervangen van legacy-systemen brengen we alle processen en data over naar een nieuw en modern low-code platform. We kijken dan meteen wat er slimmer en beter kan voor jouw e-business. Maar je kunt ook denken aan het low-code ontwikkelen van tools en deelprocessen, zoals:

 • Tools voor datasegmentatie en leadgeneratie;
 • Een geïntegreerd omnichannel-platform om jouw producten via marketplaces en social media te verkopen;
 • Een dashboard met een 360 gradenklantbeeld;
 • En een verbeterd orderpicksysteem.

 

UX/UI-design voor de e-commerce

Met ons design willen we alle verwachtingen van jouw klanten overtreffen. We bieden ze eenvoud en gemak, zodat ze met zo min mogelijk handelingen kunnen doen, wat ze willen doen. De UX/UI sluit perfect aan bij jouw eigen huisstijl en wordt consequent toegepast voor alle e-commercekanalen die de klant gebruikt in de customer journey. 

Voor de beste UX/UI zetten we user stories in. Op welke manier werkt de applicatie het beste? Welke stappen worden er door de gebruiker gezet en hoe geven we die aantrekkelijk vorm? Al deze informatie vertalen we naar een design passend bij jouw e-business en die de gebruiker op zijn wenken bedient. Enkele voorbeelden waar een perfecte UX/UI het verschil kan maken voor een online retailer:

 • Een chatbot voor de klantenservice;
 • Een loyaliteitsprogramma;
 • Personalisatie op de webshop;
 • Het offerte- en orderproces;
 • En het retourneerproces.

Volg jij House of low-code al?

Op het contentplatform House of low-code vind je inspiratie, waardevolle inzichten, de laatste trends en slimme oplossingen die je helpen om de toenemende behoefte aan digitale innovatie met low-code bij te benen.

Enter House of low-code
Enter House of low-code
contact

Wat is jouw e-commerce uitdaging?

Vertel mij meer over jouw digitale uitdaging(en). Ik en mijn team geven je graag vrijblijvend advies over hoe je daar snel, slim én duurzaam op inspeelt met low-code.

Contact met Angelo