Test

Wat is dit?

E-commerce business

Low-code platform Novulo

Met Novulo zijn alle essentiële retailprocessen, zoals marketing, sales, service en fulfillment met elkaar verweven. Het low-code platform voor de e-commerce stelt je in staat om dagelijks je bedrijfsvoering te verbeteren door continu in te spelen op de veranderende wereld om je heen. Veel moeite kost dat niet, want Novulo biedt je kant-en-klare bouwblokken om mee aan de slag te gaan.

over het platform

Maar wat is Novulo?

Novulo is een composable low-code platform. Met composable bedoelen we dat er maar liefst 2500 bedrijfscomponenten zijn ontwikkeld, getest en klaar voor gebruik. Met die bouwblokken stel  je eenvoudig zelf een nieuw applicatiemodel samen, dat volledig is geïntegreerd. We noemen dat ook wel low-code weaving: de componenten worden automatisch verweven tot één applicatiemodel voor jouw e-business. 

Novulo biedt hiermee een unieke combinatie van herbruikbare componenten en maatwerkontwikkeling voor de e-commerce. Hiermee digitaliseer en integreer je bedrijfsprocessen, van logistieke verwerking en productinformatie tot voorraadbeheer en de webshop. En dat allemaal op één platform.

Elkaar versterken

Wij zijn fan van Novulo

En trotse partner. Als low-code platform streeft Novulo naar flexibele e-commerce-oplossingen waarmee bedrijven wendbaar blijven om snel op trends en ontwikkelingen in te kunnen spelen. We hoeven niet uit te leggen dat die visie ons op het lijf in de naam geschreven is.

 

 

HOE WIJ WAARDEN CREËREN

Wat wij doen

Bij Adapptive geven we online retailbedrijven de ruimte om te groeien door hun bedrijfsprocessen te automatiseren. Omdat Novulo herbruikbare componenten biedt, kunnen we dit doen met een ongekende snelheid. Ook branchespecifieke kennis van de retail, opgedaan in de praktijk, is verwerkt in herbruikbare componenten. Het samenspel tussen een krachtig low-code platform en onze branchekennis biedt klanten een waardevolle combinatie. Daarom zijn wij overtuigd van de waarde van Novulo.

WAT ZEGGEN ANDEREN

Forrester en Gartner over Novulo en composable low-code

Ook professionele ontwikkelaars zien de voordelen van low-code: hiermee ontwikkelen ze maatwerkapplicaties wel tien keer zo snel. Maar low-code kent ook enkele drempels die de snelheid eruit kunnen halen, bijvoorbeeld op het vlak van architectuur, datamodellen, testen en ontwikkeltaken die zich herhalen. Maar composable low-code, zoals Novulo, neemt die drempels weg.

Forrester

Prescriptive low-code platforms combineren kant-en-klare applicatiecomponenten met low-code ontwikkeling. Want dacht je dat low-code platforms de snelheid erin hielden? Maak dan kennis met prescriptive low-code, want dat is nóg sneller. Maar weinig low-code platforms werken met herbruikbare componenten. Bij Novulo is dit juist het uitgangspunt, zeker voor complexe bedrijfsapplicaties in de e-commerce. Hiermee is Novulo een van de weinig pioniers als we het hebben over prescriptive low-code.

Gartner

Ook Gartner ziet toekomst in een grote verzameling van geteste en kant-en-klare componenten die je weer kunt hergebruiken om een nieuwe applicatie te bouwen. Van een monolithische applicatie verschuif je met composable low-code richting een losjes gekoppelde applicatieomgeving. Als online retailbedrijf geeft je dat veel meer snelheid en flexibiliteit én heb je een solide basis om mee verder te groeien. Het grootste voordeel? De wendbaarheid om in te spelen op de verwachtingen van je klant, zonder dat je daar een complexe lappendeken van applicaties aan overhoudt. 

Lees hier het rapport van Gartner over de toekomst van softwareontwikkeling.

Alles op een rijtje

Waarom wij kiezen voor Novulo: 6 voordelen voor de online retail

#1  Toekomstbestendig

De combinatie van best-of-breed componenten en low-code ontwikkeling zorgt ervoor dat jij supersnel krachtige en flexibele applicaties kunt samenstellen voor jouw e-business. Bovendien zijn de componenten herbruikbaar en individueel aan te passen. Zo ben je altijd klaar voor de toekomst.

#2  Kostenbesparend

Zet legacy-systemen buitenspel met het low-code platform van Novulo en maak alleen gebruik van de functionaliteiten die je nodig hebt. Het resultaat is een solide fundament voor je online retailprocessen en een ingrijpende reductie van onderhouds- en licentiekosten.

#3  Optimale bedrijfsprestaties

Geef de citizen developers van jouw e-business de mogelijkheid om zelf haperende bedrijfsprocessen te stroomlijnen. De kant-en-klare componenten worden eenvoudig verweven tot een nieuw applicatiemodel. Zelfs voor complexe bedrijfsprocessen in de e-commerce.

#4  Schaalbaarheid

Het maakt niet uit of er 5 of 5000 mensen gebruikmaken van je nieuwe applicatie, je kunt altijd rekenen op een optimale performance. Vang piekmomenten op met de flexibiliteit van low-code platform Novulo.

#5  Integratie

Van fragmentatie is geen sprake. Met Novulo ontwikkel je applicaties die volledig aansluiten op je e-commerceprocessen en de rest van je IT-landschap. API's? Die zijn verleden tijd. Low-code weaving zorgt voor een geïntegreerd applicatiemodel.

#6  DatabeveiliginG

Eén van de twijfels rondom low-code draait om beveiliging. Zonder twijfel heeft de veiligheid van software de hoogste prioriteit voor ons. Het platform van Novulo heeft daarvoor meerdere slimme functionaliteiten ingebouwd om de veiligheid van jouw data te waarborgen.

FLEXIBELE APPLICATIES BOUWEN

Composable low-code?! De 7 elementen voor jouw e-business

Novulo is een composable low-code platform voor online retailers dat je in staat stelt flexibele applicaties samen te stellen. Een hele mond vol. Wat we precies bedoelen met composable low-code, leggen we hieronder uit aan de hand van zeven kernelementen:

1. Herbruikbare componenten

Composable low-code draait om de herbruikbaarheid van componenten. Het zijn handige bouwstenen met een specifieke functionaliteit en zorgen voor een probleemloze integratie met externe applicaties. Je kunt ze onbeperkt opnieuw gebruiken voor een nieuw applicatiemodel.

2. Ingebouwde architectuur

In het Novulo-platform vind je een ingebouwde architectuur, waardoor je nieuwe applicaties heel gestructureerd kunt  samenstellen en samenvoegen. Met steeds dezelfde ontwerpprincipes en kwaliteitseisen. Dit is een fundamenteel verschil vergeleken met 'normale’ low-code softwareontwikkeling.

3. Modellen samenstellen

Met de herbruikbare componenten kan je naar eigen inzicht een applicatiemodel samenstellen. Omdat alle componenten werken op basis van dezelfde architectuur kunnen ze in iedere samenstelling ingezet worden. Hierdoor ben je in staat om de vraag vanuit de business snel te vertalen naar een passende oplossing. Geheel gericht op de unieke e-commerceprocessen van jouw organisatie.

4. Componenten met elkaar verweven

Door het mixen en matchen van de beschikbare componenten kom je tot een unieke samenstelling. En al die losse componenten worden automatisch met elkaar verweven tot één applicatiemodel. Alle verwijzingen naar de oorspronkelijke componenten blijven in stand. Dit waarborgt de mogelijkheid om in een later stadium op te waarderen naar nieuwe versies of alternatieve componenten te kiezen. Je werkt dus niet met losse templates, maar bouwt aan een kwalitatieve, geïntegreerde oplossing.

5. Een solide applicatie

Met de onderliggende architectuur en verwevenheid van de verschillende componenten ben je zeker van data-integriteit, terwijl eindgebruikers profiteren van een uniforme en gebruiksvriendelijke interface.

6. Softwareontwikkeling op verschillende niveaus

Wanneer je aan de slag gaat met composable low-code bestaan er drie niveaus van ontwikkelen. Allereerst kun je met tooling bestaande componenten samenvoegen tot een applicatiemodel. Ten tweede kun je met low-code tooling zelf componenten modelleren aan de hand van de bestaande architectuur. En tot slot kun je een bepaalde widget of functie programmeren en toevoegen als plug-in.

7. Kennis delen

Met Novulo haal je een uitgebreid ecosysteem in huis waarin alle (branchespecifieke) kennis van een groot aantal gebruikers wordt gebundeld om de beste componenten te ontwikkelen voor jouw e-business.